Denizli’de hırsızlık, gasp, soygun, tehdit, haneye tecavüz ve yangın gibi durumlarda başkalarından yardım isteyebilmek adına imdat çağrınız olan alarm sistemleri ile sizlerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz.
Kullanımı son derece kolay olan alarm sistemleri yüksek koruma sağlamaktadır. Tehlike anında alarm verilen zamanda ışık ve otomatik telefon bağlantıları ile sunulan destekte gerekli yerler ile iletişime geçilmektedir.
İstenmeyen durumlar ve açılmaması gereken kapıların açılması halinde devreye giren alarm sistemleri ile birlikte hem kendiniz hemde yaşama alanınızı koruyabilirsiniz.
Denizli alarm sistemleri; ev veya işyerinizin konumu, taleplerini ve yaşam tarzınız göz önünde bulundurularak tercih edilmektedir.Alarm sistemleri kablolu ve kablosuz bir yapıya sahip olmakla birlikte ihtiyaçlarınıza göre size özel olarak projelendirilmektedir.
Alarm sistemleri günümüzde oldukça fazla gerçekleşen hırsızlık gibi olayların önüne geçmek için teknolojinin bizlere sunduğu en iyi koruyucu sistemlerinden bir tanesidir. Alarm sistemleri güvenlik ile aynı anlama gelir. Hesaplı ve güvenilir olan alarm sistemleri hem evinizi hemde iş yerinizi gerçekleşecek bir takım olumsuz durumlardan sizi korur.
Güvenlik kamerası sistemlerine dahil edilecek olan alarm sistemleri üstün performans sergilemektedir. Kameralarda kullanılan lensler, uzak yerlerin izlenmesinin yanı sıra geniş açıdan izlenme olanağı da sunmaktadır.
İç ve dış mekânların güvenliğini sağlanmasında güvenlik kameraları kadar alarm sistemleri de oldukça önemlidir. Alarm sistemleri kablolu yada kablosuz çeşitlilikte olup ihtiyaçlara göre seçim yapılabilir. İhtiyaca göre projelendirilecek alarm sistemleri fiyatları değişiklik gösterebilmektedir. Alarm sistemleri hırsızlık, yangın gibi çevresel tehlikelerinden korunabilmek için tercih edilen son teknolojik sistemlerdir.
Alarm sistemleri sensörleri sayesinde algılanan hareketlilik ve tehlike alarm izleme merkezlerine iletilir. Alarmın türüne göre polis, itfaiye, ambulans gibi yönlendirmeler yapabilmektedir. Alarm izleme ve kontrol merkezlerinde günlük, haftalık ve aylık olarak raporlama yapılacağı gibi android, Windows ve IOS sistemi ile çalışan akıllı cihazlara yükleme yapılarak da kontrol edilebilmektedir.
Alarm sistemleri, güvenliğinizi sağlarken bu sistemlerden giden sinyaller sayesinde birçok güvenlik kurumu kısa sürede sorunun olduğu yere intikal eder.
En çok merak edilen konulardan biri alarm sistemleri nasıl çalışır? İşte cevabı…
Alarm sistemleri bu prensip ile çalışarak bizleri çevresel zararlardan korurlar. Alarm sistemleri günümüzde işyeri, fabrika ve okul gibi büyük kurumlarda sıklıkla tercih edilirken, bahçe içi evlerde de kullanımı yaygındır. Alarm sistemini etkisiz hale getirmek için ise belirlediğiniz şifreyi sisteme giriş yapmanız yeterli olmaktadır.
Kablosuz alarm sistemleri, sistemin mekanizma birimi olan manyetik kontak, pır dedektörler ve duman dedektörleri gibi alarm sistemleri arasında kablo çekilmesine gerek olmayan sistemlerdir.
Kablosuz alarm sistemi her ne kadar kablosuz çalışan bir sistem olmuş olsa da şifre paneli ve siren için kablo çekmek gereklidir. Kablosuz alarm sistemleri alıcı ve verici sayesinde çalışır. Pil ile çalışan bu sistem estetik açıdan düzene önem veren kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir.
Alarm sistemi taktırmadan önce ilk iş olarak hangi marka alarm sistemi kullanmak istediğinizi belirlemeniz gerekmektedir. Dünya standartlarından üretilmiş, Son teknolojik sistemlerin kullanılması en doğru karar olacaktır.
Alarm sistemleri komple set fiyatı bakımından oldukça hesaplı kampanyalar ile sizlerin bütçesini düşünerek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Alarm sistemleri, ofis, mağaza, iş yeri, ev, eczane, bakkal, depo, villa, market, dükkan, fabrika, okul, kuyumcu gibi yer ve kurumlarda farklı amaçlara dayalı olarak kullanılmaktadır.
Alarm sistemleri ihtiyaçlara göre farklı çalışma prensiplerine sahip sistemlerdir. Her durum için özelleştirilen alarm sistemleri bu algıları anlamak için farklı sensörler ile çalışır. Fakat yinede temelde çalışma prensibi aynıdır. Bu açıdan alarm sistemleri çeşitleri nelerdir hangi amaçlarla kullanılır. Denizli alarm sistemleri ile siz ve sevdikleriniz güvende kalsın.
Hırsızlık alarm sistemi hareket sensörü, para tuzağı manyetik olan kontak, cam kırılması gibi özel dedektörler yardımı ile hırsızlık anını fark ettirir. Alarm sinyali göndererek caydırıcı sirenler çalarak korkutucu olmayı hedeflerler.
Yangın alarm sistemleri ısı ve duman dedektörülerine sahiptir. Dedektörler ısı veya dumanı algılar alarm sesi ile sizi durumdan haberdar eder.
Gaz kaçağı durumu yangın ve hırsızlık durumundaki gibi somut görünenler olmaz. Hatta kokusu dahi algılanmaz. Bu durumlarda gaz kaçağı alarm sistemi özel dedektörleri durumu fark ederek alarm sinyali ile evinize ilgili birimleri çağırır ve sizi bu durumdan haberdar eder.
Acil sağlık alarm sistemi şifreleme panelinde yer alan buton yada uzaktan kumanda panik butonu yardımı ile acil bir sağlık durumunda izleme merkezine yada yakınlarınıza ulaşarak ambulans yönlendirmesi yaparak hayatınızın kurtulmasını sağlamaktadır.
Panik butonları bir çok durumda kullanılabilir. Şifreleme paneli üzerinde ve yanınızda taşıyabileceğiniz bir buton yardımı ile hırsızlık yangın, sağlık gibi durumlarda acil durumda kullanmanız için gereklidir.
Alarm sistemleri çalışma prensibi bakımından bazı ekipmanlara gerek duyarlar. Bu ekipmanlar kullanım amaçlarına öre de değişkenlik gösterir.
Alarm Paneli
Alarm sisteminin ana beyni olan alarm paneli hırsızlık, yangın, gaz kaçağı ve ambulans gibi durumlarda algılamış olduğu sinyallere alarm paneline iletir. Elektrik kesintileri için ise panelin iç kısmına yerleştirilmiş akü sayesinde uzun süre alarmın çalışması sağlanır.
Şifre Paneli
Alarm sisteminin kontrol edilmesini sağlayan paneldir. Bu panel sayesinde sistem devreye alınır veya devre dışı bırakılabilir.
Harici Siren
Alarm sırasında yüksek ses ve ışık sayesinde çevreyi uyararak caydırıcı özelliği olan cihazdır. Binaların cephelerine ve dairelerin kapı üstlerine yerleştirilir.
Dahili Siren
Dahili siren sistemi iç ortamlara sesli uyarı veren uyarı parçasıdır.
Manyetik Kontak
Sistemin kurulduğu mekana dışarıdan giriş riskinin yüksek olduğu kapı ve pencerelerinin üzerine takılan, kablolu ve kablosuz modelleri olan dedektörlerdir.
Hareket Dedektörü
Mekan içerisinde belirli noktalara yerleştirilmek üzere belirli bir hacim üzerinde hareket eden canlıları algılayan özel bir sistemdir. Kablolu ve kablosuz modelleri mevcuttur.
Panik Butonu
İsteğinize göre sesli ve ya sessiz olarak ayarlanıp, acil bir durumda yardım çağrısı yapmaya yarayan butondur. Uzaktan kumanda şeklinde de kullanılır.
Duman Dedektörü
Kullanılan alandaki duman yoğunluğunu algılayarak sinyal ve siren vererek çalışan bir sistemdir. Sistem kurulu dahi olmasa çalışmaya devam eder.
Isı Dedektörü
Sistemin kurulu olduğu ortamdaki ani ısı değişimlerini fark eden dedektörüdür. Duman dedektörü gibi çalışır.
Gaz ve Darbe Dedektörü
Normal seviyenin üzerinde oluşmuş zarar verecek olan gaz yoğunluğu saptayan parçadır. Darbe ve sarsıntılarda için ihbar dedektörü olarak kullanılır.
GSM/GPRS Modülü
Telefon hattı bulunmadığı alan ve mekanlarda GSM şebekesi kullanılarak haberleşme sağlayan ekipmandır.
Uzaktan Kumanda
Uzaktan kumanda butonu ile hırsızlık alarm sisteminizi evinizin içinde veya evinizden çıkarken devreye alarak bir tuşa devre dışı bırakmanızı acil durumlarda panik düğmesini kullanmanızı sağlayan parçadır.
Alarm sistemleri olarak Denizli’de hizmet verdiğimiz ilçelere göz atarak sizlerde alarm sitemleri kurdururken acaba bulunduğum yere hizmetleri var mıdır düşüncesinden kurtulmuş olursunuz.
Denizli’nin tüm ilçelerinde alarm sistemleri kurulumu hizmeti vermekteyiz. Kaliteli malzeme ve işçilik ile en uygun fiyatlara alarm sistemi kurulumu gerçekleştirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Denizli’de alarm sistemleri fiyatları hakkında bilgi almak için sitemizde yer alan iletişim numaralarından bize ulaşın. Alarm sistemleri fiyatları için işinde uzman personelimiz alarm sistemi kurulması planlanan yerde keşif yaptıktan sonra sizlere fiyat teklifimizi sunabiliriz. Alarm sistemi kurulumunda kullanılacak malzeme ve işçilik tespitinden sonra verilecek rakamlar doğru olabilmektedir.